جدیدترین های نوروفیدبک و درمان های نوین علوم شناختی آزارا

مرکز نوروفیدبک و علوم شناختی آزارا

نوروفیدبک ، بیوفیدبک ، معرفی مراکز برتر ، دستاورهای علوم شناختی

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    یکی از معضلات اصلی بسیاری از جوامع امروزی جدایی و طلاق زن و شوهر ها است که آمار ان روز به روز و به خصوص در جامعه ما در سالیان اخیر رو به افزایش بوده است. بسیاری از زن و شوهرها به دلیل عدم شناخت مناسب از یکدیگر و به هر دلیلی ازدواج نموده و پس از مدتی متوجه می شوند که برای یکدیگر مناسب نبوده و به دنبال جدایی می روند  و در این بین اگر آن ها صاحب فرزندی نشده باشند موضوع خیلی مطلوب تر به نظر می رسد چرا که در این صورت تنها پدر و مادر قصد جدایی داشته و در این بین موضوع زندگی و اینده یک کودک نیز مطرح نیست.

    احتمال اینکه یک کودک طلاق به بیماری و اختلالات روحی روانی مانند عصبانیت پرخاشگری و انزوا گرفتار شود بسیار زیاد است. واکنش کودکان در موضوع طلاق و جدایی والدین شان از هم موضوع و واکنشی متفاوت خواهد بود برخ از آن ها ممکن است دچار عصبانیت ها و بد اخلاقی های شدید و برخی ممکن است دچار افسردگی و گاهی هم ممکن است کودک به انزوا و گوشه گیری مبتلا شده و زندگی پر استرسی را دنبال نماید. برای همین اگر خانواده ای از هم پاشیده شده و در این بین کودک با یکی از والدین خود زندگی می کند ان شخص باید مواردی را در رابطه با ارتباط با فرزند خود مد نظر قرار دهد که در ادامه به بررسی برخی از مهم ترین ان ها می پردازیم. هنگامی که پدر یا مادر یک کودک طلاق با او در ارتباط است باید تمامی توجه خود را به او معطوف نماید مثلا اگر پدر یا مادر مشغول انجام کاری با کامپیوتر یا گوشی موبایل خود است باید ان را کنار گذاشته و با تمام وجود تمام توجه خود را به کودک معطوف نماید تا کودک حس نکند که تنها است و کسی به او توجه نمی کند.

    نیازی  نیست که در مورد طلاقی که صورت گرفته و مشکلات کنونی از لحاظ مالی و عاطفی مرتب با کودک صحبت کنید چرا که ممکن است سبب افزایش استرس در او شوید لذا به جای مطرح کردن این گونه موضوعات می توانید احساسات خود را بیان کنید و اجازه دهید که کودک نیز به بیان حس خود پرداخته تا بدین گونه از استرس او کاسته و رابطه ای گرم تر و صمیمی تر با او برقرار نمایید و از اینکه او حس تنهایی و بی کسی و فقدان یکی از والدین را داشته باشد جلوگیری کنید. در این هنگام گاهی کودک برای بیان حس خود عاجز بوده و نمی داند که چگونه باید حسش را بیان کند و اگر این اتفاق افتاد به نظر می رسد که می توانید تا حدودی در ارتباط با طلاقی که صورت گرفته با او بحث کنید مثلا بگویید که دوست داری در رابطه با جدایی با مادرت یا پدرت با تو حرف بزنم؟ و یا اینکه بگوید عزیزم چه حسی داری و به هر ترتیب سعی کنید که به او نزدیک شده و این امکان را به او بدهید تا بتواند حسش را با شما در میان گذاشته و به نوعی از نظر روحی و روانی تخلیه شود. هیچ گاه در حضور کودک خود از همسرتان که از او جدا شدید گلایه و شکایت و انتقاد نکنید چون کودک طلاق ممکن است که وابستگی های عاطفی یا حسی به او داشته باشد و در این بین اگر شما مسوول نگهداری از او شده اید رابطه اش با شما بد شود و دیگر نتوانید به خوبی با او ارتباط برقرار کرده و حس تنهایی و انزوا در او بیش از پیش شود.

    منبع  : کودک و نوجوان-کودک طلاق

     

    Mahsa
    چهارشنبه 31 ارديبهشت 1399 - 23:59
    بازدید : 436

    گوشه گیری و انزوا یکی از مهم ترین مشکلات  کودکان و حتی بسیاری از بزرگسالان در جوامع کنونی است. از نظر روان شناسی به حالتی که کودک دائما ترجیح می دهد فعالیت های خود را به تنهایی و بدون حضور دیگران انجام دهد گوشه گیری گفته می شود. کودک گوشه گیر ترجیح می دهد که به تنهایی بازی کند، کم تر در جمع حضور پیدا می کند و می توان علائمی از اختلالات کم رویی و خجالتی بودن را در انان مشاده کرد چرا که این موارد کاملا با یکدیگر در ارتباط هستند. در سنین ابتدایی زندگی یعنی بین سن یک تا دو سال عمدتا والدین شخصیت کودک را شکل می هند اما از این سن به بعد کودک است که در تعامل با دیگران و بازی با هم سن و سالان خود موارد زیادی را یاد گرفته و می آموزد.

    گوشه گیری در کودکان در دسته های گوناگونی قرار می گیرد. ممکن است کودک گوشه گیر در نتیجه کم رویی کودک به وجود بیاید یعنی یک کودک به دلیل کم رویی تمایلی برای برقراری ارتباط با دیگران به خصوص فرد غریبه نداشته و از آن گریزان است که بسیاری از گوشه گیری های در کودکان همین دلیل و مشکل را دارند. شدید ترین حالت در گوشه گیری کودکان انزوای اجتماعی نام دارد که در آن کودک نه تنها تمایلی برای بازی کردن و ارتباط با هم سن و سالان خود ندارد که از آن گریزان نیز هست خجالت شدید به همراه حالت هایی از ترس افسردگی می تواند دلیل اصلی به وجود آمدن انزوای اجتماعی در کودکان باشد. حالتی دیگر از گوشه گیری مردد بودن نام دارد که کودک در این حالت به جای بازی با هم سن و سالان خود و شرکت در فعالیت در گوشه ای مانده و نظاره گر بازی خواهد بود و این حالت در کودکانی که والدینی سخت گیر و مداخله گر دارند بیش از دیگران اتفاق خواهد افتاد. اگر بخواهیم دلایل به وجود آمدن کودک گوشه گیر را در خود او جست و جو کنیم باید گفت دلایل درونی به چند دسته تقسیم خواهند شد.

    عوامل ژنتیکی و ارثی در کنار نحوه ارتباط و تعامل کودک با پدر و مادرش می تواند تاثیر مهمی در اجتماعی شدن او بر جای بگذارد. دلیل درونی دیگر برای بروز اختلال گوشه گیری در کودکان می تواند افسردگی باشد که البته این مسله دو طرفه بوده یعنی خود اختلال گوشه گیری نیز می تواند سبب تشدید و به وجود آمدن اختلال افسردگی در کودکان باشد. کمبود توجه و بیش فعالی نیز یکی دیگر از دلایل به وجو امدن اختلال گوشه گیری و انزوا در کودکان است چرا که ارتباطات اجتماعی در این دسته از کودکان می تواند به شدت دچار اختلال گردد. در هر صورت دلیل به وجود امدن کودک گوشه گیر هر کدام از موارد گفته شده هم که باشد نیاز است تا والدین رفتارها و نکته هایی خاص را در برخورد با این گونه کودکان مدنظر قرار داده و با این کارها از تشدید عارضه و اختلال جلوگیری کرده و حتی آن را به مرور زمان در کودک از بین ببرند.

    منبع  : کودک و نوجوان-کودک گوشه گیر

     

    Mahsa
    چهارشنبه 31 ارديبهشت 1399 - 14:15
    بازدید : 374

    خواب نوزاد می تواند یک زمان سرشار از آرامش برای شما و نوزادتان باشد- اما فرایند خوابانیدن نوزاد در طول روز می تواند کاملا برعکس باشد.

    اصول اولیه خواب نوزادان را بدانید.

    برای نوزادان تازه متولد شده مدتی زمان می برد تا برنامه خواب منظمی داشته باشند. در طول ماه اول، نوزادان معمولا می خوابند و بیدار می شوند، با دوره هایی نسبتا مساوی بین خواب و شیر خوردن. همین که نوزادان بزرگ تر می شوند، زمان خواب نوزاد معمولا طولانی تر شده و قابل پیش بینی تر می شود. به عنوان مثال:

    سنین 4 ماهگی تا یک سالگی. بعد از دوره تولد، نوزاد شما به احتمال زیاد حداقل 2 بار در روز می خوابند- یک بار در صبح و یکبار در اوایل بعد از ظهر. برخی از نوزادان همچنین به خواب آخر عصر نیز نیاز دارند. بسیاری از کودکان در مجموع 3 ساعت و یا بیشتر در طول روز می خوابند.
    سنین یک سالگی و بیشتر. در این سنین نوزاد شما به احتمال زیاد خواب صبح را نخواهد داشت و تنها خواب بعد از ظهر اغلب به مدت دو یا سه ساعت خواهد داشت. در طول این گذار، زمان چرت کودک و خواب را نیم ساعت افزایش دهید تا بتواند سازگار شود. اغلب کودکان به چرت بعد از ظهر تا سنین سه تا پنج سالگی، ادامه می دهند.

    با این حال، به یاد داشته باشید که هر نوزادی متفاوت است و برنامه خواب نوزاد می تواند به طرز قابل توجهی متنوع باشد.

    بیشتر بخوانید:

    بهداشت خواب نوزادان

    تنظیم خواب روزانه نوزادان و نوپایان

    برای سهولت بخشی به زمان خواب نوزاد:

    خلق و خوی نوزاد را تنظیم کنید. یک محیط تاریک، خنک و بی سر و صدا می تواند به تشویق نوزاد به خواب کمک کند.
    نوزاد را خواب آلوده اما در حالت بیدار به رختخواب بگذارید. پلک های در حال افتادن، مالیدن چشم ها و گیجی می تواند نشانه هایی از این باشد که نوزاد خسته است. هر چه بیشتر منتظر بمانید همانقدر ممکن است نوزاد خسته تر و گیج تر شود- و به همان اندازه ممکن است به خواب رفتن برای او سخت باشد.
    از نگهداشتن، تکان دادن و یا شیر دادن به کودک برای خوابانیدن او اجتناب کنید. نهایتا این ممکن است تنها راهی باشد که نوزاد را قادر به خواب رفتن می کند. اگر نوزاد شما تمایل به خواب رفتن در آغوش شما بعد از شیر خوردن دارد، درست بعد از آن کاری را به آرامی انجام دهید- مانند عوض کردن پوشک و یا خواندن یک داستان کوتاه.
    مراقب باشید. نوزاد را برای خواب به پشت او بخوابانید و تختخواب و یا زیرپتوی او و دیگر اشیاء نرم او را تمیز کنید.
    مداومت داشته باشید. نوزاد شمات بیشتر روز را خواهد خوابید اگر او این خواب را درست در همان زمان هر دفعه در روز داشته باشد و تقریبا به همان میزان زمان باشد. البته موارد استثنائی اجتناب ناپذیر هستند و به نوزاد شما آسیب نمی رسانند.

    منبع  : کودک و نوجوان-سلامت خواب نوزاد و کودک نوپا

     

    Mahsa
    دوشنبه 29 ارديبهشت 1399 - 18:45
    بازدید : 451

    افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات روانشناختی در کودکان و نوجوانان است.

     از دهه قبل، همزمان با افزایش شیوع افسردگی در سنین پایین تر توجه زیادی به تشخیص و درمان افسردگی در کودکان و نوجوانان جلب شده است.

    بر اساس جدیدترین آمارها، در طی دهه ی اخیر افسردگی در سراسر جهان رشد قابل توجهی داشته است.

     تا حدی که شعار سازمان بهداشت جهانی در سال گذشته، افسردگی و درمان آن را هدف اصلی خود قرار داد.

    آیا نوجوان من افسرده است؟
    به طور کلی باید گفت افسردگی بیماری خاموشی است که در نوجوانان با علایمی از جمله تغییردر الگوهای خواب و اشتها، از کوره در رفتن و عصبی شدن، ضعف و بی حالی، بی رغبتی به علاقمندی های قبلی، احساس مستمر غم و ناراحتی، شکایات جسمی مکرر، افت تحصیلی، انزوا و گوشه گیری بروز می کند.

    نوجوان افسرده، ممکن است با مراجع قدرت در خانه و مدرسه به مشکلات جدیدی برخورد کند.

    روابط دوستانه اش را از دست بدهد، افت تحصیلی شدیدی را تجربه کند و در لاکی از انزوا و تنهایی پیش رونده فرو رود.

    افسردگی درمان نشده در دوران نوجوانی می تواند خطر ابتلا به اسکیزوفرنی را افزایش دهد.

    نوجوانان افسرده تمایل بیشتری به خود کشی، مصرف مواد، روابط جنسی متعدد و دوستی های نامتعارف دارند و از این طریق سعی در افزایش هیجان و به عبارتی ترشح میزان بیشتری از سروتونین در مغز خود احساس می کنند.

    آنچه مساله را سخت تر می کند همایندی نشانگان افسردگی با برخی بیماری های جسمی مانند مشکلات تیروئیدی، کم خونی و نشانگان بلوغ است.

    لازم است والدین بتوانند بی حوصلگی و احساس غم عادی را از علایم افسردگی تشخیص دهند، از طریق چکاپ کامل جسمی، وجود سایر بیماری ها را بررسی کنند .

    در صورت سلامت جسمی کامل، فرزندشان را برای درمان نزد روانپزشک ببرند.


    آیا مراجع به روانشناس ضروری است؟
    در صورت ابتلای نوجوانان به افسردگی، مراجعه ی همزمان به روانپزشک و روانشناس یا مشاور کاملا ضروری است.

    از آنجا که افسردگی از جمله اختلالات روانی بسیار مقاوم دربرابر درمان است، لازم است تا در کنار دریافت دارو به منظور تنظیم خلق، از مراجعه به روانشناس نیز بهره ببرید.

    روان درمانی فرد افسرده نیازمند صبر، حوصله و تخصص کافی است و عدم درمان آن می تواند منجر به شکل گیری اختلال شخصیت افسرده در سنسن بزرگسالی شود که امری مادام العمر و غیر قابل تغییر است.

    آیا باید از داروهای ضد افسردگی ترسید؟
    بسیاری از والدین از مصرف داروهای روانی نگرانی های زیادی دارند.

    آن ها مصرف دارو در جهت درمان مشکلات روانی را امری فاجعه آمیز می دانند و از مصرف دارو توسط نوجوان خودداری می کنند.

    واقعیت موجود در مورد داروهای ضدافسردگی ان است که این داروها در شرایطی که نوجوان تان به دلیل کمبود سروتونین مغزی، قادر به کنترل خلق و خوی خود نیست، به او کمک می کنند تا یتواند کنترل بیشتری بر خلق اش داشته باشد.

    این دارو ها اعتیادآور نیستند و در صورت تکمیل دوره ی درمان، می توانند از افسردگی های بعدی پیشگیری کنند.

    جدیدترین روش های روانشناسی کودک
    روانشناس برای نوجوان افسرده چه کاری انجام می دهد؟
    گرچه مصرف داروهای ضد افسردگی می تواند به تنظیم خلق فرد کمک کند.

    اما ممکن است علت افسردگی مسایلی از جمله تغییرات بلوغ، مشکل در دوست یابی، درک نشدن توسط والدین، تجربه ی واقعه ای ناگوار، مشکلات خانوادگی، مشکلات مربوط به برنامه ریزی و.. باشد.

    به همین دلیل مصرف دارو به تنهایی کفایت نمی کند و لازم است تا به کمک روانشناس، عامل اصلی به وجود آورنده ی افسردگی درمان شود.

    آنچه لازم است به عنوان والد انجام دهید

    منبع  : کودک و نوجوان-ناگفته های افسردگی نوجوانان

     

    Mahsa
    يکشنبه 28 ارديبهشت 1399 - 14:57
    بازدید : 424

    مراکز ما با تشکیل پرونده این امکان را فراهم می کند تا مشاور خانوادگی داشته باشید.

    در تمامی زمینه های مختلف متخصص وجود داشته و نیازهای تمامی اعضای را فراهم می کنم.

    ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

    ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰

    ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

    موبایل مراکز

    ۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

    ۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

    ۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

    مشاور خانوادگی

    مشاور خانوادگی چرا اهمیت دارد؟
    یکی از انواع مشاوره که به دلیل گسترش روز افزون مشکلات خانوادگی بسیار محبوب و مورد استفاده قرار می‌گیرد مشاور خانوادگی است.

    مشاوره خانوادگی به مشاوره گفته می‌شود که علی‌رغم اسم آن می‌تواند هم به صورت فردی صرفا برای یکی از اعضای خانواده و هم به صورت گروهی برای آن دسته از خانواده هایی که با یکدیگر مشکل خاصی دارند و بایستی حتما به صورت گروهی برای مشاوره خانوادگی مراجعه کنند صورت می گیرد و از این رو می تواند انواع مختلفی را داشته باشد.

    همچنین برای انواع گوناگونی از مشکلات خانوادگی برگزار گردد. امروزه افراد در زمینه‌ های گوناگون کاری تحصیلی خانوادگی با مشکلات متعددی روبرو هستند و یکی از مشکلاتی که همواره افراد را از راه زندگی درست و خوشبختی و سعادت بازمی ‌دارد مشکلات بزرگ خانواده است.

    بسیاری از آنها اگر به سرعت پاسخ داده شوند و درمان مناسب و راهکار مناسبی برای آنها ارائه شود به مشکلات بزرگ تر تبدیل نشده و به قول معروف در نطفه خفه می ‌شوند و نمی توانند مشکلات متعاقب و متعدد بعدی را برای فرد به وجود آورند.

    به دلیل این هم مورد امروزه مشاوره خانوادگی به عنوان یکی از انواع مشاوره های بسیار محبوب نزد خانواده‌ها و عموم مردم شناخته می شود و در مشاوره خانوادگی انواع مشکلاتی که خانواده ها با آن مواجه می شوند مورد بررسی قرار می گیرد.

    انواع مشکلات خانوادگی
    یکی از مشکلات بسیار مهم برای خانواده ها و روابط میان زن و شوهر دانست که به دلایل بسیار زیادی از ابتدای زندگی تا انتهای زندگی می‌تواند مشکلات بسیار زیادی را برای آنها به وجود آورد و مشاوره خانوادگی در این زمینه می ‌تواند نقش بسیار مهم و حیاتی را ایفا نموده و دغدغه ‌های بسیار زیادی را از خانواده ها بکاهد.

    انواع مشکلات خانوادگی

    رابطه بد والدین و فرزندان
    یکی دیگر از مشکلات خانوادگی که همواره افراد برای حل آن به مشاور خانوادگی و مشاوره خانوادگی رجوع می‌کنند مشکل ارتباط میان فرزندان و پدر و مادر آن ها است بسیاری از پدر و مادرها به مراکز مشاوره مراجعه می‌کنند و می‌گویند که نمی‌توانند ارتباط مناسبی را با فرزندان خود به خصوص فرزندانی که در سنین حساس نوجوانی و بلوغ هستند برقرار نمایند و به دنبال راهکاری هستند تا بتوانند رابطه خود را با آنها در شرایط بهتری قرار داده و بتوانند آینده‌ای بهتر را برای آنها و خانواده رقم بزند.

    چرا که به خوبی می‌دانند که عدم وجود رابطه مطلوب بین پدر و مادر و فرزندان در سنین نوجوانی می‌تواند سبب انحراف رفتاری اخلاقی و اجتماعی آنها شده و آنها را به انواع ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی سوق دهد.

    مثلا یکی از مواردی که همواره در مشاوره خانوادگی مطرح می شود اعتیاد و روابط نامشروع فرزندان نوجوان با سایر افراد است.

    رابطه بد والدین و فرزندان و کمبود محبت
    یکی از دلایل این امر این است که فرد در خانواده رابطه خوبی با پدر و مادر خود ندارد و بنابراین در بسیاری از موارد با کمبود توجه و کمبود محبت مواجه شده و به دنبال برطرف نمودن این کمبودها در بیرون از محیط خانواده است.

    بنابراین به راحتی با دیگر افراد که ممکن است افراد خوبی نباشند پناه برده و به انواع خطرات اجتماعی و اخلاقی دچار می شود و راهکار این امر برقراری ارتباط خوب بین فرزند و والدین و درک متقابل آنها از شرایط یکدیگر می‌باشد.

    چالش و مشکل تربیت فرزندان
    یکی دیگر از مواردی که مشاوره خانوادگی می توانند جهت بهبود آن اقدام نمایند مشکل تربیت فرزندان است بسیاری از خانواده ها به خصوص خانواده هایی که تازه ازدواج کرده‌ اند و تازه بچه دار شده اند با تربیت فرزند خود دچار مشکلات بسیار فراوانی هستند و همواره از مشاور خانواده در این زمینه طلب یاری و کمک می کند آنها نمی دانند که چگونه بایستی با کودک خود ارتباط برقرار نموده و چگونه مشکلات آن را حل نمایند.

    بنابراین جهت دریافت راهکارهایی به مشاور خانوادگی مراجعه می‌کند که مشاور می‌تواند در این زمینه با دانش و تسلط کافی که نسبت به امور کودکان دارد و اطلاعاتی که در این زمینه دارد آنها را یاری نموده و در جهت تربیت هرچه بهتر فرزند و کودک آنها به آنها کمک نماید.

    مشاوره حضوری آنلاین و تلفنی مشاورانه

    مشکلات اخلاقی و رفتاری همسران
    همچنین مشکلات اخلاقی و رفتاری همسران از مشکلات مهم و دغدغه‌های اساسی خانواده‌هاست بسیاری از افراد به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند و اذعان می کنند که رابطه خوبی با همسر خود ندارند و به دنبال دریافت راهکارهایی برای بهبود شرایط خود در این زمینه هستند که قطعاً مشاوره خانوادگی با دانش و تسلطی که در زمینه روانشناسی افراد دارد می‌تواند به‌خوبی شخصیت های طرفین را شناخته و به درک درستی از وضعیت و مشکلات آنها برسد و پس از آن راهکارهای مناسبی را جهت خوشبختی هر چه بیشتر آنها و سلامت رابطه آنها به آنها ارائه دهد.

    موارد بسیار مهمی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم با این سبب گفته شدند که یکی از موارد بسیار مهمی که افراد همواره برای مشاوره به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند مشکلات خانوادگی است و مشاور خانوادگی به عنوان یکی از مشاوران مهم می‌تواند سبب بهتر شدن شرایط خانواده‌ها شود و از آنجایی که خانواده‌ها بنیان جامعه را تشکیل می دهند نقش مشاوره خانواده بسیار حائز اهمیت بوده و می‌تواند باعث سلامت فکری و اخلاقی و اجتماعی جامعه نیز شده و جامعه را نیز در شرایط بهتر و مطلوب ‌تری قرار دهد.

    بنابراین مشاوران بایستی بر اهمیت کار خود واقف بوده و بدانند که با اصلاح امور خانواده می ‌توانند نقش مهمی را در سلامت کلی جامعه نیز به نمایند اگر فردی را می شناسید که در زمینه خانوادگی با انواع مشکلات خانوادگی اعم از روابط نامطلوب با همسرخود فقدان دانش کافی در زمینه تربیت فرزند فقدان مهارت کافی در زمینه ارتباط با فرزندان نوجوان و یا همینطور مشکلات ارتباطی دیگر با سایر اعضای خانواده رو به رو است.

    بایستی او را به مرکز مشاوره معرفی نموده تا بتواند جهت انجام مشاوره خانوادگی اقدام نماید و از این راه مشکلات یکی پس از دیگری از پیش رو برداشته و آینده‌ی مناسب تر و سالم تر را برای خود رقم بزند.

    بسیاری از مردم به دلیل نداشتن مشکلات متعدد خانوادگی زمان کافی را برای مشاوره و مراجعه به مرکز مشاوره ندارند و مشکلات را نادیده گرفته و یا کوچک می شمارند و مرحله به مرحله مشکلات را پشت گوش انداخته و سبب می‌شوند که در آینده این مشکلات کوچک بر روی هم تلنبار شده و مشکلات متعددی و بزرگتری را برای افراد و خانواده به وجود بیاورند

    انواع مشاوره های خانوادگی
    بایستی به این افراد گوشزد نماییم که مشکلات اگرچه کوچک و ناچیز انگاشته می شوند می‌توانند در آینده سبب به وجود آمدن مشکلات بسیار زیاد و بزرگتری شده و خانواده را در شرایط بغرنج و ناامنی قرار بدهند.

    بنابراین در صورت داشتن کوچک ترین مشکلات نیز می توانید به راحتی با مشاور خود مشورت نمایید و اگر مشکلی در زمینه هزینه و یا زمان ناکافی دارید می توانید از سایر انواع مشاوره های غیر حضوری خانواده ایم.

    مانند مشاوره های تلفنی مشاوره آنلاین از طریق شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و یا مشاوره از طریق سایت ما که می تواند به صورت نوشتاری یا صوتی و تصویری باشد اقدام نموده و مشکلات کوچک خود را قبل از اینکه به مشکلاتی بزرگتر تبدیل شوند به راحتی و به آسانی درمان و حل نمایید.

    مشاور خانوادگی حاضر در مرکز مشاوره ما افرادی با تجربه و ماهر بوده و با سابقه طولانی در این زمینه نسبت به انواع مشکلات خانوادگی و مشکلات روابط میان خانواده ها اگاه هستند.

    بنابراین می‌ توانند به ‌راحتی کمک شایان توجهی را به افراد در جهت حل مشکلات خانوادگی خود نموده و از این طریق گام مهمی را برای فراهم نمودن زندگی هر چه بهتر برای آنها بردارند و ان ها را از بابت داشتن اینده ای بهتر و خوشبختی روز افزون مطمن تر نمایند.

    منبع  : مرکز مشاوره و روانشناسی مشاورانه-مشاور خانوادگی

     

    Mahsa
    شنبه 27 ارديبهشت 1399 - 20:53
    بازدید : 442

    نکاتی برای واداشتن بچه ­ها به مرتب کردن اتاق­شان

    هر صبح جمعه و روزهای تعطیل بر سر این موضوع جنگ به پا می­شود. چه­بسا مادر و پدر یا هردو برای اولین بار با ملایمت بگویند که: «خیلی خب بچه­ها وقتشه که اتاق­هاتون رو تمیز کنید». بچه­ها نق می­زنند، وقت تلف می­کنند، گیج می­شوند، یا یکباره دست از کار می­کشند. بچه­ها اول صبح باتذکر با صدای بلند و اصرار والدین­شان عصبانی می­شوند. «چند بار باید بهت بگم این آشغال­ها رو جمع و جور کنی؟ یا همین حالا انجامش می­دی یا هیچ­وقت!»

    والدین احساس می­کنند برخی قانون­ها را باید تحمیل کرد. بچه­ها می­خواهند اتاق­شان قلمروی -بهم ­ریخته­ ی- خودشان باشد. این موضوع سرآغاز جنگ می­شود. تهدید­ها شروع می­شود. بچه­ ها تا حدی تسلیم می­شوند. والدین مدام اوقات­ تلخی می­کنند. مدام بدخُلقی پیش می­آید. والدین برخی اوقات منصرف می­شوند یا از فرط ناامیدی خودشان بیشتر کارها را انجام می­دهند. برخی اوقات هم بچه ­ها کارهایشان را تا جایی که لازم است انجام می­دهند، اگر فقط والدین بالای سرشان نایستند، یا از نتیجه­ گیری پرهیز کنند، یا بچه­ ها را به کارهایی مشغول کنند که برایشان بیشتر جالب است. تا یکشنبه­ ی بعد و راند بعدی.

    چرا این همه دردسر؟ چون این کار ماست. آموزش کودکانمان برای اینکه برنامه­ هایشان ردیف باشد، چه آنها اتاق شخصی داشته باشند و چه کنج دنجی برای خودشان، اندوخته­ ی مهمی برای بلوغ در مهارت­هایشان محسوب می­شود.

    عادت دادن به نظم، پیش­بینی ­پذیری و ثبات در زندگی را برایشان فراهم می­سازد. دانستن اینکه چطور نظم ببخشیم و این نظم را حفظ کنیم، آنها را در چالش­های بزرگ­سالی در حاشیه امن قرار می­دهد.مرتب کردن رخت­خواب در زمان­های دشوار، ممکن است چیزی جزئی به­ نظر بیاید؛اما دانستن اینکه چطور در میان جنب­ و جوش و بدو بدوها پیش برویم و مکان دنج خودمان را داشته باشیم، مهارت­هایی هستند که ما در زمان­های سختی به­دست می­آوریم.

    اصرار به بچه­ ها برای مرتب چیدن وسایل،ایندرسرا به آنها می­دهد که نسبت به چیزها مسئولیت­پذیر باشند. وقتی به آنها نشان دهیم که چطور مراقب وسایل­شان باشند، وقتی به آنها یاد بدهیم که چطور وسایل معیوب رابازیابی یا تعمیر کنند، وقتی که تشویق­شان می­کنیم به چیزی که برایشان ارزشمند است سروسامان بدهند، خلاصه­ای از مفهوم «مسئولیت­ پذیری» نسبت به مجموعه­ ی مشخصی از کارها را برایشان می­ سازیم.

    برای مطالعه بیشتر:

    تعامل مدیران و والدین در انضباط مدرسه

    ایجاد مسئولیت پذیری در کودکان

    شروع آموزش به بچه­ ها برای عمل به وظایف و تکالیف­شان اصلا شرم­آور نیست، مراقبت از چیزها جای خوشحالی دارد. مراقبت عاشقانه از آنچه به ما داده شده است، راهی است که عشقی را کهآدم­ها به ما نثار کرده­اند، به خودشان بازگردانیم.

    منبع  :کودک و نوجوان-تشویق بچه ها به مرتب کردن اتاقشان

     

    Mahsa
    جمعه 26 ارديبهشت 1399 - 20:35
    بازدید : 422

    روانشناسی کودک هفت ساله – نقاط عطف رشدی و روش های فرزندپروری مناسب برای کودکان این سنین کدامند؟ مدت زمان 5 دقیقه مطالعه.

    اکثر کودکان هفت ساله تشنه یادگیری هستند و یک کنجکاوی ذاتی و هیجان بیشمار برای شناخت امور مختلف در جهان دارند.

    آنها کاوشگران، دانشمندان و تحلیل‌گران ذاتی هستند، و سوالات بسیاری را می پرسند از اینکه چرا آسمان آبی است تا بچه ها از کجا می آیند.

    روانشناسی کودک هفت ساله
    در این سن، آنها همچنین برای نشان دادن دانش خود شور خاصی دارند و نسبت به آن مغرورند، و اغلب از نشان دادن آنچه بلد هستند به کودکان با سن کمتر لذت می برند.

    هم چنین از آشنایی باز زیر و بم کلاس و همکلاسی ها احساس اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کند.

    هم چنین، از یادگیری ریاضیات پایه و توانایی نوشتن لذت می برند و دوست دارند آن را با والدین، دوستان و افراد نزدیک فامیل در میان بگذارند.

    رشد فیزیکی و جسمی روانشناسی کودک هفت ساله
    برای یک کودک هفت ساله، رشد فیزیکی بیشتر با اصلاح همراه است تا تغییرات آشکار. همراه با پیشرفت بیشتر در مهارت های ظریف حرکتی، بدن ظریف و بلند کودک شما همچنان به رشد خود ادامه می دهد.

    در این سن، کودکان هماهنگی و تعادل بیشتری را نشان می دهند و می توانند مهارت های حرکتی را با هم ترکیب کنند،

    مثلا در هنگام رقصیدن دور بچرخند و … . هر چقدر از لحاظ فیزیکی فعال تر باشند، این مهارتها سریع تر رشد می کنند.

    با وجود اینکه نمی توان انتظار داشت که کودکان این سنین تغییرات رشدی سریع و وسیع نشان دهند، کودکان در این سن یک جهش رشدی در قد دارند.

    به صورت میانگین، هر کودک هفت ساله 5 تا 6 سانتی متر رشد قدی را نشان می دهند.

    روانشناسی کودک هفت ساله

    نقاط عطف کلیدی روانشناسی کودک هفت ساله
    دوچرخه را می راند
    حرکاتی که نیازمند تعادل و ایستادن در یک نقطه هستند انجام می دهند مثلا چرخیدن و…
    تکالیف معمولی و ساده را به خوبی انجام می دهند مثل مرتب کردن تختخواب و …
    نکات فرزندپروری
    فعالیت های جسمی سرگرم کننده را با خانواده انجام دهید. ورزش کنید و به فعالیت های بیرون از خانه گروهی بپیوندید.

    کودکانی که فعالیت حرکتی بیشتری دارند رشد حرکتی بهتری را نشان می دهند نسبت به آنها که بدون تحرک هستند.

    رشد هیجانی
    بلوغ هیجانی در این سن، بسیار متفاوت تر از آنچه قبلا در دوران پیش دبستانی و مهدکودک بود می شود.

    منبع  :کودک و نوجوان-روانشناسی کودک هفت ساله

     

    Mahsa
    پنجشنبه 25 ارديبهشت 1399 - 22:53
    بازدید : 393

    خوشبختی چیست؟ راه رسیدن به خوشبختی چیست؟

    خوشبختی واژه ای زیباست که غایت و هدف بسیاری اعمال مان بر محور آن می چرخد. خوشبختی برای هر کس معنا و مفهوم خاصی دارد.

    عده ای ممکن است خوشبختی را معادل پول و رفاه اقتصادی بدانند و عده ای دیگر رسیدن به معشوق را بزرگ ترین خوشبختی خود عنوان کنند.

    البته تعریف ما از خوشبختی تا حد زیادی به شرایط و نیازهای ویژه همان زمان بستگی دارد و می تواند به مرور زمان نیز تغییر کند.

    به عنوان مثال وقتی در بستر بیماری هستیم خوشبختی را عافیت و تندرسی تعریف می کنیم و یا وقتی در ناامنی و ترس به سر می بریم خوشبختی برایمان معادل احساس آرامش و خاطرجمعی است.

    خوشبختی چیست؟
    علاوه بر این، سن و مرحله رشدی که در آن به سر می بریم نیز در نگاه مان به خوشبختی دخیل است.

    برای یک نوجوان که به دنبال هویت و استقلال است، در مقایسه با یک فرد سالخورده که با تنهایی دست و پنجه نرم می کند، خوشبختی معنا و تعابیر متفاوتی خواهد داشت.

    به طور کلی روانشناسان خوشبختی را یک حالت روحی روانی خاص می دانند که با احساس رضایت از زندگی، شادمانی و لذت بردن از لحظات همراه است.

    و خوشبخت نیز کسی است از وضعیت موجود و آنچه که دارد، رضایت کامل دارد. بنابراین طبق این تعریف ملاک، رضایتمندی انسان است و نه موقعیت یا شرایط محیطی خاص.

    روان شناسی راه مقابله با کم رویی، مونای خجالتی
    روان شناسی راه مقابله با کم رویی : مونای خجالتی
    0 دیدگاه/ژانویه 27, 2020
    ادامه مطلب
    سرنوشت و تقدیر یا انتخاب و تدبیر؟
    راه خوشبختی چیست؟

    از نظر شما خوشبختی یا بدبختی افراد از قبل و بر اساس تقدیر و سرنوشت شان رقم می خورد؟

    یا در گروه افرادی هستید که خوشبختی را نتیجه انتخاب ها و تصمیم خود می دانند؟

    مسلما اینکه شما چه دیدگاهی در خصوص خوشبختی داشته باشید در میزان تلاش و احساس کنترلی که بر زندگی دارید تاثیرگذار است.

    اما اعتقاد به سرنوشت برای مان چه نفعی دارد؟
    شاید برای تان جالب باشد که بدانید انتخاب، آزادی و قدرت تصمیم گیری اگرچه یک مزیت در زندگی بشر بوده اما همواره یکی از ترس های وجودی انسان نیز ترس از تصمیم گیری و انتخاب است.

    بنابراین با نگاهی به ریشه ی باورمان مبنی بر سرنوشت و تقدیر، شاید بتوان گفت اعتقاد به سرنوشت تا حدودی از انسان سلب مسئولیت می کند.

    البته لازم است بین خوشبختی و موفقیت تمایز قائل شویم.

    اگرچه موفقیت در اهدافی که با آگاهی و علاقه اتخاذ نموده ایم باعث رضایت، شادمانی وخوشبختی می شود اما موفقیت به معنای دست یابی به اهداف و مقاصد گوناگون است و لزوما به خوشبختی منتهی نمی شود.

    خوشبختی چیست؟ راه رسیدن به خوشبختی
    مشاورانه 
    مشاوره خانواده 
    مشاوره ازدواج 
    مشاوره تلفنی 
    مشاوره آنلاین 
    تست روانشناسی 
    مشاوره روانشناسی 
    مشاوره جنسی 
    اختلال روانی 
    استخدام روانشناس و روانسنج
    چه عواملی در احساس خوشبختی تاثیرگذار است؟
    سرمایه اجتماعی
    شاید برای شما هم پیش آمده باشد با فردی برخورده باشید که از رفاه و سرمایه مالی کافی برخوردار بوده اما به دلیل انزوا و عدم مهارت های اجتماعی از زندگی ناراضی و نالان باشند.

    اگرچه نقش سرمایه اقتصادی در افزایش میزان رضایت مندی و خوشبختی انکار ناپذیر است، اما تحقیقات مختلف از مفهوم سرمایه اجتماعی به عنوان عامل مهم در احساس خوشبختی یاد می کنند.

    سرمایه اجتماعی یا همان شبکه روابط اجتماعی مان شامل دوستی ها، گروه های مختلف اجتماعی، و اعتماد اجتماعی است.

    سرمایه اقتصادی
    تحقیقات مختلف نشان داده است که درآمد تا اندازه ای که نیازهای مادی افراد را برطرف سازد، بر میزان خوشبختی افراد تاثیرگذار است، ولی درآمد بیش از حد نیاز، خوشبختی را افزایش نمی دهد.

    اعتقادات مذهبی
    افرادی که از اعتقادات مذهبی بالایی برخوردارند کمتر دچار پوچی و رهاشدگی می شوند و با داشتن احساس اتصال با خالق هستی و معنا برای زندگی  از احساس خوشبختی بالاتری برخوردارند.

    همچنین افرادی که در مراسم و فعالیت های مذهبی شرکت می کنند از احساس آرامش، صمیمت، عشق، برابری و خوشبختی برخوردارند.

    فعالیت های اوقات فراغت
    فعالیت ها و سرگرمی های اوقات فراغت که از تنوع بالایی نیز برخوردارند، یکی از منابع اصلی احساس رضایت و خوشبختی ما به شمار می آیند.

    این فعالیت ها که بر حسب علاقه و با آزادی و انتخاب خودمان دنبال می شوند، می تواند شامل حیطه های ورزشی، هنری، گردشی و…باشد که فرد از انجام آن لذت می برد.

    سلامت جسمانی و روانی، رضایت شغلی و تحصیلی، و همچنین وضعیت تاهل و رضایت خانوادگی از دیگر عوامل تاثیر گذار در احساس خوشبختی است.

    منبع  :مرکز مشاوره و روانشناسی مشاورانه-خوشبختی چیست؟ آیا من خوشبخت هستم؟

     

    Mahsa
    چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399 - 21:19
    بازدید : 450

    سوالات آشنایی قبل از ازدواج و به طور کلی سوالات خواستگاری سبب می شود تا بتوانید خواستگار و یا شریک زندگی آینده خود را محک بزنید و در همان جلسات اول متوجه شباهت ها و تفاوت های هم شوید. سوالات قبل از نامزدی از خود نیز به منظور شناخت بیشتر خودتان انجام دهید.

    سوالات آشنایی قبل از ازدواج
    ازدواج در کنار هیجانات و شیرینی های خود از حساسیت و گاه استرس بالایی نیز برخوردار است.

    مسلما این تصمیم حیاتی و سرنوشت ساز به خودشناسی و مشخص نمودن معیارها و ملاک های دقیق خودمان نیاز دارد.

    در عین حال با مشخص بودن ملاک های انتخاب همسر با چالش بررسی و شناخت فرد مقابل مان نیز رو به رو هستیم.

    روشی که با آن بتوان ذهن خواهی یا بهه شناسایی شخصیت طرف مقابل پرداخت نیز وجود ندارد.

    بهترین را سوال پرسیدن واضح و مستقیم آن هم تحت شرایط مناسب خود می باشد.

    خیلی ها ملاک ها و معیارهای مشخصی برای ازدواج دارند اما دقیقا این که چه سوالی بپرسند برای شان دارای ابهتم است.

    از قدیم سوال پرسیدن بخشی از قاعده ی مراسم خواستگاری بوده که در جمع بزرگ تر ها یا در نهایت دختر و پسر تنها از هم سوال می پرسیدند.

    سوالات خواستگاری چند نوع است؟
    سوالات خواستگاری موضوعی است که عده ای به راحتی از آن رد می شوند و برنامه خاصی برای آن ندارند.

    در آن سوی این طیف نیز افرادی قرار دارند که موشکافانه تعداد زیادی سوال به صورت کتبی تدارک دیده اند.

    سوالات قبل از  ازدواج باید تمامی حیطه های مورد نیاز برای شناخت فرد را دربرگیرد و صرفا به یک حیطه ی خاص مثلا عشق و علاقه محدود نباشد.

    البته این موضوع تا حد زیادی به اولویت ملاک های هر فردی بستگی دارد اما به طور کلی جامع بود و افزایش دامنه شمول سوالات توصیه می شود.

    دروغگویی در دوره نامزدی - روغگویی نامزد
    دروغگویی در دوره نامزدی
    0 دیدگاه/آوریل 20, 2020
    ادامه مطلب
    سوالات آشنایی قبل از ازدواج برای تشخیص انگیزه ها
    سوالات قبل از ازدواج در حیطه ی عشق و انگیزه ی ازدواج که این سوالات خواستگاری باید واقع بینانه باشد:

     انگیزه ی شما برای ازدواج چقدر است و چرا می خواهید ازدواج کنید؟
     و تا چه حد این انگیزه بر اساس فشار اطرافیان، نگرانی بابت بالا رفتن سن ازدواج یا دلایل بیرونی است؟
    ۳کدام حالت به نظر شما درست است؟ ابتدا عشق و بعد آشنایی یا ابتدا شناخت و آشنایی و سپس عشق؟
    همسر ایده آل از نظر شما چه ویژگی هایی دارد؟
    همسر ایده آل از نظر خانواده شما دارای چه ویژگی هایی است؟
     آیا بین دیدگاه شما با دیدگاه خانواده تان تفاوت وجود دارد؟
    در صورتی که بین نظر شما با خانواده تان در خصوص همسر ایده آل تان تفاوت وجود داشته باشد عکس العمل تان چه خواهد بود؟
    چه ویژگی در من دیدی که به ازدواج با من فکر کردی؟ ( سه دلیل از انگیزه ات  برای ازدواج با من را بگو)
    آیا احساس می کنی که ما با هم زندگی رضایت بخشی را تجربه می کنیم؟ ۱۰، ۱۵، ۲۰ سال آینده را با من چگونه تصور می کنی؟
    چرا تا به حال ازدواج نکرده اید و در صورت خواستگاری رفتن یا داشتن خواستگار علت عدم ازدواج تان چه بوده؟
    اولویت و ارزش های اصلی شما در زندگی چیست؟
    از چه چیزهایی متنفر یا گریزان و به چه چیزهایی علاقه مند هستید؟
    چه آرزوهایی دارید و تا کنون به کدام یک از هدف ها و آرزوهای تان دست یافته اید؟
    آیا از نظر شما ازدواج ارزش این همه گفت و گو و بررسی تفاهم یا شناخت را دارد؟ گفت و گوی کنونی برای شما تا چه میزان کسالت بار است؟

    منبع  :مرکز مشاوره و روانشناسی مشاورانه-سوالات آشنایی قبل از ازدواج از نظر مشاور

     

    Mahsa
    سه شنبه 23 ارديبهشت 1399 - 13:26
    بازدید : 457

    شاخه زوج درمانی و مشاوره ازدواج از روان درمانی به کسانی پیشنهاد می شود که در ارتباطشان دچار دلسردی و تنش شده اند، به جدایی فکر می کنند یا تصمیم دارند که صمیمیت و درک متقابلشان را بهتر کنند.

    زوج درمانی
    در زوج درمانی تمرکز بر روی خود رابطه است، اگر چه هر یک از طرفین باید بر روی شناخت و اصلاح خود تمرکز داشته باشند.

    چه زمانی زوج درمانی پیشنهاد می شود؟
    زوج ها به دلایل زیادی چون دعوا و ستیزه های شدید، مشکلات ارتباطی، نارضایتی جنسی و خیانت به دنبال مشاوره می روند. پیشنهاد ما این است که به محض این که نارضاتی رخ داد به مشاور مراجعه کنید، چرا که هر چه از نارضایتی ها و اختلافات شما بگذرد و چاره ای برای آن نجویید در آینده نیاز به صرف زمان و انرژی بیشتری برای ترمیم رابطه تان دارید.

    حتی گاه مشاوره می تواند به یک زوج در حال جدایی کمک کند که رابطه شان را با احترام و درک متقابل تمام کرده و کمترین آسیب ممکن را پس از پایان ارتباط دوستی یا زناشویی خود متحمل شوند.

    زمانی که زوجین مدام با یکدیگر مشاجره و بحث دارند، از صحبت کردن با هم فراری هستند یا به طور کلی در ارتباط برقرار کردن با یکدیگر ناتوان هستند، هیچ گاه رابطه شان اصلاح نخواهد شد. بنا بر آنچه گفته شد و طی مطالعات فراوانی که دانشمندان در این زمینه انجام داده اند، ما معتقدیم که هدف اول از زوج درمانی، بهبود و اصلاح شیوه های ارتباطی زوج با یکدیگر، چگونگی حل و فصل کردن مشکلات و مجادلات با یکدیگر و یادگیری فنون مذاکره و گوش دادن مؤثر است. بنابراین اول قدم در زوج درمانی، کمک به شماست تا بتوانید احساساتتان را شفاف بیان کنید، آرامشتان را حفظ کنید و از مهارت های ارتباطی سالم برای حل مشکلات قدیمی و جدید خود استفاده کنید.

    از جلسات زوج درمانی خود باید چه انتظاری داشته باشید؟
    در گام اول باید به این نکته توجه داشته باشید که درمان موفق نتیجه همکاری زوجین با درمانگر است. بنابراین تلاش و پیگیری افراد برای حل مشکلاتشان اساسی ترین شرط بهبود رابطه است.

    در این صورت زوجین می توانند انتظار داشته باشند که شنونده و پیام دهنده بهتری شوند و راه های جدیدی برای حمایت از یکدیگر پیدا کنند.

    اهداف جلسات توسط مشاور با نظر مراجعین برنامه ریزی می شود و برای رسیدن به این اهداف، هر یک از طرفین باید آمادگی این را داشته باشند که نقاط قوت و شعف خود را بپذیرند، نقش ها و مسئولیت هایشان را به عهده بگیرند و برای این که بحث و مجادله در طول جلسات درمانی رخ دهد امر غیر عادی نیست، اما مشاور شما باید با بی طرفی و عدم جانبداری و تکیه بر دانش تخصصی خود این موضوعات را رفع خواهد کرد.

    برخی از مشاوران جلسات فردی تکمیلی را به زوجین به عنوان بخشی از درمان پیشنهاد می کنند و برخی ممکن است جلسات فردی را در صورت درخواست زوجین پیشنهاد کنند.

    دوستی و مشاوره ازدواجتعداد جلسات، مدت و کارآیی آن
    مشاوره زوج درمانی اغلب هفته ای یک جلسه برگزار می شود ولی این موضوع به اهداف درمان شما، برنامه ریزی درمانی مشاورتان و این که آیا جلسات شما به صورت فردی یا گروهی برگزار می شود، بستگی دارد.

    مشاوره اغلب کوتاه مدت است و هر جلسه درمانی آن بین یک الی دو ساعت با صلاحدید مشاورتان تنظیم می شود.

    هر چند ما به شما پیشنهاد می کنیم زوج درمانگرتان را بعد از اتمام درمان در سال 2 الی 3 بار ملاقات کرده و از رابطه بهبود یافته تان مراقبت کنید.

    مشاوره ازدواج
    شاخه ای از زوج درمانی به مشاوره های قبل از ازدواج اختصاص دارد.

    در این شاخه از روان درمانی مشاوره به 2 زوج در حال ازدواج کمک می کند تا شناخت بهتری بر روی ویژگی های خود و شریکشان پیدا کنند، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند، بر روی اختلالات رفتاری خود کار کنند، اختلافات و مشاجراتشان را با یکدیگر حل کنند و در نهایت دید درست و صحیحی در ارتباط با ازدواج و جنس مخالف خود (با یادگیری تفاوت های جنسیتی و شیوه برخورد صحیح با آن) پیدا کنند.

    مشاور قبل از ازدواج شما با انجام تست ها و مصاحبه بالینی دقیق می تواند اطلاعات دقیقی به شما ارائه دهد تا شما را از ازدواجتان مطمئن سازد.

    منبع  :کانون مشاوران ایران-زوج درمانی و مشاوره ازدواج

     

    Mahsa
    دوشنبه 22 ارديبهشت 1399 - 21:46
    بازدید : 450

    دروغگویی در دوره نامزدی می تواند همه چیز را خراب کند؟ یا قابیل بخشش است؟

    اگر ازدواج را نوعی قرار داد رسمی بین زن و شوهر بدانیم، می توان گفت نامزدی وعده ی ازدواج بین دختر و پسر است.

    در واقع در دوره ی نامزدی افراد به قصد ازدواج با هم سعی در شناخت بیشتر یکدیگر دارند.

    بنابراین اگرچه در این دوره تصمیم به ازدواج گرفته شده اما دو طرف  و خانواده ها جهت شناخت بیشتر و نظر نهایی با هم در ارتباط هستند.

    عده ای نیز نامزدی را با دوره عقد اشتباه می گیرند.

    دروغگویی در دوره نامزدی
    اگرچه بعضی خانواده ها به دلیل رعایت اصول مذهبی در دوره نامزدی اقدام به خواندن خطبه محرمیت می کنند اما این بدان معنا نیست که دو نفر زن و شوهر بوده و اکنون باید علارغم همه مشکلات به این رابطه ادامه دهند.

    همچنین دوره نامزدی معمولا خانواده ی دختر و پسر از موضوع آگاه هستند و گاه با جشن یا حلقه ی نامزدی این مرحله را علنی می کنند.

    دوره نامزدی بخصوص برای افرادی که از قبل باهم آشنا نبوده و خواستگاری رسمی شروع کننده ارتباط شان بوده فرصت خوبی برای شناخت بهتر است.

    گاهی اوقات بخصوص در ازدواج های فامیلی ممکن است افراد از این دوره رد شوند و بدون شناخت بیشتر مراسم عقد و ازدواج را شروع کنند.

    در حالی که در دوره نامزدی دو نفر به شناخت دقیق تر و خصوصی تر خصوصیات طرف مقابل خود به عنوان یک همسر و نه ( دختر خاله، پسر عمو و …) دست می یابند.

    البته این شناخت مستلزم صداقت و تلاش آگاهانه دو نفر می باشد.

    دروغگویی در دوره نامزدی چه تاثیری بر رابطه دارد؟
    در دوره نامزدی که معمولا آغاز شناخت و آشنایی واقعی بین دو نفر و خانواده هاست، صداقت اصلی ترین قاعده ی بازی است.

    دروغ گفتن با هر هدفی باشد حتی برای خوشحال کردن نامزدمان و یا حفظ رابطه و از دست ندادن او، باعث از دست رفتن اعتماد در رابطه می شود.

    در دوره نامزدی برعکس دوران عقد و ازدواج، با برملا شدن دروغ فرد احتمال جدایی بسیار بالاست.

    دروغ گویی در دوره نامزدی بخصوص در رابطه با فردی که سخت گیری یا حساسیت بیش از حدی داشته، ممکن است بیشتر دیده شود.

    همچنین، فرد دروغگو که از حقیقت ماجرا آگاه است نسبت به نامزد خود احساس فاصله و عذاب وجدان داشته باشد.

    البته حیطه یا موضوعی که فرد به نامزد خود دروغ گفته، تاثیر زیادی در واکنش و میزان ناراحتی او دارد.

    آن چه که در دروغ گویی بیشتر از همه می تواند فرد را تحت تاثیر قرار دهد، درهم شکستن باورهای قبلی او در خصوص نامزد خویش است.

    به عنوان مثال زنی که همسر خویش را بسیار چشم و دل پاک تصور می کند با دیدن رفتار مخالف این باور بیشتر آسیب می بیند.

    در مقابل فردی که تا حدودی از ضعف اخلاقی همسر خویش آگاه است و باور مثبتی نسبت به همسر خود ندارد به نسبت کم تر آسیب می بیند.

    اما با دروغ گویی در دوره نامزدی چگونه باید برخورد نمود؟

    جدایی یا راه حل؟ واکنش مناسب در چنین شرایط چیست؟

    تست پیش از ازدواج
    تست روانشناسی پیش از ازدواج
    41 دیدگاه/می 13, 2019
    ادامه مطلب
    علت دروغ گویی در دوره نامزدی چیست؟
    درست است که دروغ گویی در دوره نامزدی باعث ایجاد تصویری نا امید کننده از آینده و ازدواج با نامزدمان می شود.

    اما مسلما فهمیدن علت دروغ گویی در اتخاذ تصمیم درست کمک کننده است.

    دروغ گویی در دوره نامزدی می تواند به دلایل زیر صورت گیرد:

    دروغ گویی پرتکرار و دائمی که می تواند از ویژگی های شخصیتی فرد از جمله اختلال شخصیت خودشیفته و بخصوص ضد اجتماعی باشد.
    همچنین در این شرایط برخلاف موارد دیگر فرد دروغگو نسبت به رفتار خود عذاب وجدان یا احساس پشیمانی ندارد.
     دروغگویی به دلیل مصرف مواد و الکل.
    دروغگویی به دلیل مشکلاتی که فرد قصد پنهان کردن آن و نشان دادن چهره ای مطلوب از خود دارد.
    این مشکلات می تواند در حیطه ی اقتصادی، اجتماعی و گذشته فرد باشد.


    از جمله داشتن یک رابطه ی پنهانی ناتمام و مسائلی از این قبیل نیز می تواند علت دروغ گویی در دوره نامزدی باشد.
    دروغ گویی به دلیل سخت گیری و حساسیت زیاد از حد نامزد که برای فرار از سرزنش یا انتقاد او صورت می گیرد.
    دروغ گویی به دلیل ضعف مهارت های ارتباطی و ناتوانی از بیان احساسات و اعتقاد واقعی.
    دروغگویی به دلیل اعتماد به نفس ضعیف و عدم تحمل شکست یا اقرار به اشتباه و به عنوان روشی برای پوشاندن نقاط ضعف خود.
    دروغگویی به عنوان یک عادت شخصیتی و کم اهمیت جلوه دادن آن.
    دروغگویی که فرد با انتساب دادن دروغ خود به مصلحت یا شوخی از پذیرش آن سرباز می زند.
    دروغگویی به دلیل آزمایش و امتحان نامزد و سنجش عکس العمل او.

    منبع  :مرکز مشاوره و روانشناسی مشاورانه-دروغگویی در دوره نامزدی

     

    Mahsa
    يکشنبه 21 ارديبهشت 1399 - 20:25
    بازدید : 455

    آموزش توالت رفتن به کودکان – زمان مطالعه 4 دقیقه – آموزش توالت رفتن یک مرحله مهم برای کودکان و همینطور والدین است.

    راز گذر از از این مرحله چیست؟ وقت گذاشتن و صبوری به خرج دادن.

    موفقیت در آموزش توالت رفتن منوط به آمادگی جسمی و هیجانی می باشد و وابسته به سن خاصی نیست.

     

     


    آموزش توالت رفتن یک مرحله مهم برای کودکان و همینطور والدین است. راز گذر از از این مرحله چیست؟ وقت گذاشتن و صبوری به خرج دادن.

    موفقیت در آموزش توالت رفتن منوط به آمادگی جسمی و هیجانی می باشد و وابسته به سن خاصی نیست.

    بسیاری از کودکان از سن 2سالگی علاقه مند به آموزش توالت رفتن می باشند در حالی که برخی دیگر تا سن دو و نیم سالگی یا حتی بیشتر آمادگی ندارند درحالی که عجله ای هم در آن نیست. اگر شما خیلی زود آموزش توالت رفتن را شروع کنید ممکن است آموزش و درک توالت رفتن بسیار زمان بر باشد.

    آیا کودک شما آمادگی توالت رفتن  دارد؟
    از خود سؤالات  زیر را بپرسید:

    آیا کودک شما به توالت یا صندلی توالت یا پوشیدن لباس زیر علاقه دارد؟
    آیا کودک شما جهات اساسی را درک کرده و دنبال می کند؟
    آیا کودک شما نیاز به دستشویی رفتن را از طریق عبارات، بیانات یا حرکات چهره ای به شما می گوید؟
    آیا کودک شما قادر است دوساعت یا بیشتر در روز خودش را خیس نکند؟
    آیا کودک شما درمورد پوشک خشک یا خیس شکایت می کند؟
    آیا کودک شما می تواند به تنهایی شلوارش را پایین بکشد و دوباره بالا بکشد؟
    آیا کودک شما می تواند روی صندلی بنشیند و سپس از روی آن بلند شود؟
    اگر پاسخ شما بیشتر بله است، کودک شما ممکن است آماده آموزش توالت رفتن باشد.

    آموزش توالت رفتن به کودکان
    آموزش توالت رفتن به کودکان

    آموزش توالت رفتن
    اگر به بیشتر سوالات پاسخ نه می دهید ممکن است نیاز باشد صبر کنید به ویژه اگر کودک شما با یک تغییر بزرگ به تازگی مواجه شده یا به زودی مواجه خواهد شد مانند اسباب کشی و یا به دنیا امدن خواهر و برادر جدید. خردسالی که امروز با آموزش توالت رفتن مخالفت می کند ممکن است در عرض چند ماه دیگر پذیرای این کار باشد.

    وقتی که شما تصمیم می گیرید که زمان شروع آموزش توالت رفتن است زمینه را برای دست یابی به آن فراهم کنید. با حفظ نگرش مثبت در خود و دیگر مراقبان کودک، شروع کنید. سپس این مراحل را انجام دهید.

    برای مطالعه بیشتر:

    ۱۲ توصیه جهت آموزش دستشویی رفتن به کودکان

    وسایل لازم را در همه جا قرار دهید
    صندلی توالت را در حمام و توالت یا در ابتدا جایی قرار دهید که کودک شما بیشتر وقت خود را آنجا می گذاراند و صندلی را  نیز تزیین کنید و او را به نشستن برروی صندلی  با یا بدون پوشک ترغیب کنید. اطمینان یابید که کودک شما می تواند روی پاهای خود بر روی زمین یا صندلی توالت فرنگی بایستد.

    کمک کنید کودک شما بداند چگونه در مورد توالت صحبت کند با استفاده از اصطلاحاتی صحیح و ساده.

    شما می توانید محتواهای پوشک کثیف را در صندلی توالت بگذارید بماند تا مفهوم یا مقاصد کاربرد آن را به کودک نشان دهید یا اجازه دهید تا کودک اعضای خانواده را هنگام استفاده از صندلی توالت ببیند.

    آموزش توالت رفتن به کودکان فان

    برای توالت رفتن زمان بندی داشته باشید
    اگر کودک شما مایل است اجازه دهید بدون پوشک چندین بار طی روز دقایقی را روی صندلی توالت بنشیند.

    توالت رفتن پسر
    در پسران، اغلب بهتر است که نشسته ادرار کنند و سپس پس از اتمام آموزش دفع می توانید ادرار کردن ایستاده را نیز یاد دهید.

    کتاب آموزش توالت رفتن را بخوانید یا به کودک خود یک اسباب بازی برای سرگرم شدن هنگام نشستن بر روی صندلی توالت بدهید. وقتی او در حمام است در کنارش بنشینید.

    حتی اگر کودک شما فقط آنجا نشسته است، او را به تلاش کردن تشویق کنید و به او یادآوری کنید که بعداً اجازه تلاش دوباره برای دستشویی را دارد.

    برای حفظ ثبات سعی کنید صندلی توالت یا توالت فرنگی را هنگام بیرون رفتن از منزل با خودتان ببرید.

    برای مطالعه بیشتر:

    آموزش ارزش های مهم به کودک پنج ساله

    سریع برو اونجا!
    وقتی که شما متوجه علائمی حاکی از نیاز به توالت رفتن مانند وول خوردن، چمپاته زدن در یک جا یا گرفتن ناحیه تناسلی شدید، سریع واکنش نشان دهید.

    کودک خود را با این علائم آشنا کنید، هنگام دستشویی کردن او توقف کنید و او را به دستشویی هدایت کنید.

    کودک را تشویق کنید تا موقعی که دستشویی دارد به شما بگوید.

    توالت رفتن دختر
    دختران را آموزش دهید تا از جلو به عقب خود را خشک کنند برای پیشگیری از حرکت میکروب ها از مقعد به واژن یا مثانه.

    هنگام کشیدن فلش تانک بگذارید کودک آن را به عنوان یک وظیفه اجتماعی انجام دهد و مطمئن شوید که کودک پس از آن دست هایش را می شوید.

    منبع  : کودک و نوجوان-آموزش توالت رفتن به کودکان

     

    Mahsa
    شنبه 20 ارديبهشت 1399 - 12:39
    بازدید : 416

    تربیت نوجوان موفق و کمک به یک نوجوان برای اینکه مراقب، مستقل و مسئول باشد کار ساده ای نیست. مطالعه 6دقیقه.

    در این مقاله مهارتهای لازم برای کمک به رشد نوجوان شما آمده اند.

    نوجوانی دوره تغییر گیج کننده ای برای والدین و فرزندان می باشد.

    اما در حالیکه این سال ها ممکن است سخت باشند، کارهای زیادی است که می توانید برای پرورش نوجوان خود و تشویق رفتارهای مسئولانه انجام دهید.

    مهارت های تربیت نوجوان موفق
    این مهارتهای تربیت نوجوان موفق را برای روبرو شدن با چالش های بزرگ کردن یک نوجوان به کار بگیرید.

    عشق خود را نشان دهید.
    توجه مثبت یک الزام برای نوجوان است. با نوجوان خود وقت بگذارید تا نشان دهید که مراقب هستید.

    زمانی که صحبت می کند به اوگوش دهید، و به احساساتش احترام بگذارید. تصور نکنید که نوجوان می داند که چقدر او را دوست دارید.

    اگر نوجوان دوست ندارد که نزدیک باشد، کمی سعی کنید. خوردن وعده های غذایی منظم با یکدیگر روش خوبی برای ارتباط می تواند باشد.

    تربیت نوجوان موفق

    هنوز هم دعوت از او برای اینکه با هم غذا را آماده کنید خوب است.
    روزهایی که برای ارتباط و نزدیکی با نوجوان وقت ندارید، حواستان باشد فعالیت های فردی را نیز نزدیک به هم انجام دهید. نزدیک بودن به هم باعث می شود که یک مکالمه خود به خود آغاز شود.

    به یاد داشته باشید دوست داشتن بی قید و شرط به معنی تایید بدون قید و شرط نیست.

    شما می توانید در حالیکه دارید نوجوان را تربیت می کنید به او نشان دهید که به خاطر رفتارش عشق به او را رها نخواهید کرد.

    اگر میخ واهید به چیزی اشاره کنید که نوجوان می توانست بهتر انجام دهد، نقد خود را به رفتار معطوف کنید تا استفاده از عبارتی نسبت به خود نوجوان.

    انتظارات معقول تعیین کنید.
    نوجوانان تمایل دارند بالاتر یا پایین تر از انتظارات والدین زندگی کنند. بنابراین همواره انتظارات خود را در سطح بالا نگه دارید.

    به جای تمرکز روی موفقیت ها، مانند گرفتن نمرات بالا، از  اون انتظار داشته باشد که مهربان، با ملاحظه، قابل احترام، صادق و بخشنده باشد.

    با موفقیت های روزافزون نوجوان، به یاد داشته باشید که از این موفقیت ها اعتماد به نفس به دست می آورد، که آنها را برای چالش های بعدی آماده می سازد.

    هر چقدر نوجوان درگیر تکالیف سخت تر می شود، به جای انکه خط مشی خود را مشخص کنید، به او کمک کنید تا مشخص کند چه کاری را می تواند مدیریت کند.

    اگر نوجوان شما کوتاه آمد، حامیانه واکنش نشان داده و او را تشویق کنید تا بهتر شود و دوباره امتحان کند.

    مهم است که به تلاش نوجوان خود پاداش دهید تا نتایج نهایی.

    تنظیم قوانین و پیامدها در مورد تربیت نوجوانان
    انضباط دهی شامل تعلیم است نه تنبیه یا کنترل نوجوان. برای تشویق نوجوان تا به خوبی رفتار کند، در مورد اینکه چه رفتاری قابل قبول و کدام غیر قابل قبول است در خانه مدرسه یا هر جای دیگری صحبت کنید.

    پیامدهای منصفانه و قابل قبول برای چگونگی رفتار نوجوان تعیین کنید.

    هنگام تعیین پیامدها نکات زیر را رعایت کنید:

    از تعیین اولتیماتوم بپرهیزید:
    نوجوان اولتیماتوم ها را مثل یک چالش می بیند.

    واضح و مختصر صحبت کنید
    به جای اینکه به او بگویید تا دیروقت بیرون نباشد، قوانین منظمی برای رفت و آمد وضع کنید.
    قوانین خود را کوتاه و معطوف به نگه دارید. پیامدهای فوری و مرتبط با انتخاب یا عمل نوجوان وضع کنید.
    تصمیمات خود را توضیح دهید. زمانی که نوجوان منظور از یک قانون را می فهمد و هدف آن مشخص است بیشتر از آن تبعیت می کند.
    زمانی که بداند امنیت او وجود دارد با احتمال کمتری سرکشی می کند.

    منبع  : کودک و نوجوان-تربیت نوجوان موفق

     

    Mahsa
    جمعه 19 ارديبهشت 1399 - 13:33
    بازدید : 407

    یکی از روشهای بدون دارو و بدون عارضه که حدود 80 سال قدمت دارد نوروفیدبک وبیوفیدبک است.در نوروفیدبک و بیوفیدبک دقیقا برای امواج مغزی و عملکردهای فیزیولوژیک مغز با سایر اندامهای ما، به عنوان یک آینه پیشرفته عمل میکند. نوروفیدبک با استفاده از ابزارهای الکترونیک پیشرفته و کامپیوتر به ما کمک می کند تا از آنچه در مغز ما در حال رخ دادن است، آگاه شویم. در بیوفیدبک فرد با اطلاع یافتن از لحظه فعالیت فیزیولوژیک بدنش آگاه می شود. با این آگاهی کنترل هشیارانه و ارادی بر فعالیت های فیزیولوژیک ناهشیار، امکانپذیر میشود! با ارایه این تکنیک افراد بازخوردهای واضح و مستقیمی مانند صدا یا تصویر را از مغز یا بدنشان دریافت میکنند و به این ترتیب میتوانند کارکرد مغز، ضربان قلب، فشارخون، دستگاه گوارش، کلیه ها، درد و ... را کنترل نمایند.
    تمامی مواردی از قبیل شادی و غم، افسردگی و اضطراب و نشاط و غیره حاصل عملکرد مغز انسان است. مغز انسان زمانی عملکردی بهینه را خواهد داشت که به بهترین و مناسب ترین شکل ممکن کار خود را انجام دهد. بسیاری از افراد فکر می کنند که ارتقا عملکرد به معنای افزایش میزان کار کشیدن و در واقع سخت کار کردن است ولی در واقعیت امر ارتقا عملکرد و عملکرد بهینه زمانی اتفاق خواهد افتاد که فرد با صرف کمترین میزان انرژی بهترین بازده و عملکرد را دریافت نماید و این فقط در صورتی اتفاق خواه افتاد که مغز بتواند از داشته ها و منابع خود بیشترین استفاده ممکن را ببرد. با استفاده از نوروفيدبك و بيوفيدبك مي توان از كاركرد مغز و بدن خود، آگاه شد و كاركرد آنها را بهبود بخشيد. روش نوروفیدبک و بیوفیدبک و به مغز مي‌آموزند تا بتواند توانمنديهاي خود و ساير اجزاي بدن را افزايش دهد. در نوروفيدبك و بيوفيدبك به جاي دادن غذا به مغز، به آن پخت و پز و غذا درست کردن را ياد خواهد داد.


    بسیاری از افراد ی که از نوروفیدبک و بیوفیدبک استفاده می کنند دانش آموزان، دانشجویان، و ورزشکاران هستند چرا که این دسته افراد به فعالیت مغزی بسیاری نیاز دارند. دانش آموزان و دانشجویان، ورزشکاران و مدیرانی هستنند که در سطوح حرفهای مشغول به فعالیت هستند و از مشکل خاصی هم رنج نمی برند و فقط برای ارتقای عملکرد و بهره مندی کامل از توانمندیهای خود، از نوروفیدبک و بیوفیدبک استفاده می کنند.
    استفاده از داروها جزو روش های رایج و خطرناک دانش آموزان، دانشجویان در شب های امتحان است و یا به طور مثال ورزشکاران زیادی هستند که در رشته های مختلف و سنگین ورزشی برای افزایش توان عملکردی مغز و افزایش تمرکز از داروها استفاده می کنند. روش نوروفیدبک بدون استفاده از موارد گفته شده و بدون عوارض جانبی عملکرد مغز را ارتقاء خواهد داد.

    منبع  :ستاره ایرانیان-نوروفیدبک و بیوفیدبک چیست؟

     

    Mahsa
    پنجشنبه 18 ارديبهشت 1399 - 21:10
    بازدید : 463

    همه چیز درباره ی درمان گوشه گیری در کودکان، نوجونان و بزرگسالان آورده شده است.

    برای همه ی ما پیش آمده که لحظاتی نیاز به تنهایی و خلوت کردن با خود داشته باشیم.

    در مواجه با مشکلات یا زمان تصمیم گیری و فکر کردن این تمایل به خلوت گزینی و گوشه گیری شدید تر می شود.

    اما گوشه گیری در بعضی افراد یک خصوصیت بارز است به نحوی که دیگران در محیط های رسمی و غیر رسمی فرد را با همین ویژگی می شناسند.

    گوشه گیری
    گوشه گیری به معنای تمایل دائمی فرد به خلوت گزینی و تنها بودن است که معمولا با خجالتی بودن همراه می باشد.

    البته این بدان معنا نیست که فرد از وضعیت کنونی خود راضی بوده و از آن لذت می برد.

    در بیشتر مواقع فرد گوشه گیر سعی در مقابله با گوشه گیری و انزوای خود داشته اما به دلیل خجالتی و کم رو بودن تلاش جدی در پیوستن به گروه های اجتماعی از خود نشان نمی دهد.

    ارزیابی مثبت یا منفی از این ویژگی یعنی گوشه گیری تا حدی به زمان و فرهنگی که فرد در آن زندگی می کند بستگی دارد.

    مثلا در فرهنگ آسیای شرقی که جمع گرایی و احترام در مقابل برون گرایی و استقلال ارجح می باشد، ممکن است خجالتی بودن فرد به عنوان یک ویژگی مثبت تلقی گردد.

    اما در کل گوشه گیری و انزواطلبی مشکلات و پیامدهای بسیاری به همراه دارد.

    درمان گوشه گیری در بزرگسالان

    نشانه ها و پیامدهای گوشه گیری
    گوشه گیری با یک سری نشانه ها و علایم همراه است:

    خجالت،
    سکوت،
    احساس محرومیت،
    کسالت و بی حوصلگی، زودرنجی،
    نگرانی از آینده،
    اجتناب از تفریح و بودن با دیگران،
    غیبت از مدرسه
    از نشانه های گوشه گیری است.

    چه گوشه گیری را یک صفت مطلوب بدانیم و آن را در خود یا دیگران تقویت کنیم و چه آن را منفی ارزیابی کرده و رد کنیم، این ویژگی پیامدهای ناخواسته ای دارد  از جمله:

    به عنوان مثال فرد گوشه گیر و منزوی از نشان دادن احساسات و استعداد های خود اجتناب می کند و بیشتر در دنیای درون خود به سر می برد.

    خیالبافی بیش از حد و نشخوار فکری زیاد می تواند احتمال  افسردگی و در نتیجه افکار خودکشی در افراد منزوی را افزایش دهد.

    فرد گوشه گیر که معمولا تنهایی هایش را با نوشتن، مطالعه، رویاپردازی و فضای مجازی پر می کند به راحتی نمی تواند با جنس مخالف ارتباط برقرار کند.

    او ممکن است از اعتماد کردن به دیگران و بیان احساساسات خود واهمه داشته باشد.
    در مدرسه، دانشگاه، محل کار و جمع دوستان شخص کم رو و گوشه گیر ناشناخته می ماند و قابلیت های ارزشمندش در پس توده ای از ابرهای تیره مخفی می شود.

    این افراد معمولا از نظر دیگران نچسب و بی انرژی یا غیر اجتماعی  و ترسو تلقی می شوند.

    اضطراب و بخصوص اضطراب اجتماعی نیز از دیگر پیامدهای جدی گوشه گیری است.

    ناتوانی در ابراز وجود و بیان خواسته های خود، کاهش عزت نفس، ضعف مهارت های اجتماعی و همچنین تاخیر در ازدواج و تجربه ی والدگری نیز از مشکلات گوشه گیری و انزواطلبی می باشد.

    دلایل گوشه گیری چیست؟
    نداشتن مهارت های اجتماعی لازم برای برقراری ارتباط در کنار عدم اعتماد به نفس می تواند دلیل گوشه گیری فرد باشد.

    وجود نقص های جسمانی یا ظاهری و مشکل در تکلم مثلا لکنت زبان نیز یکی دیگر از علت های کم رویی و انزواست.

    در صورت نقص های واضح مثلا لکنت زبان والدین می توانند با مراجعه ی زودهنگام به گفتاردرمانگر مانع از شکل گیری تجربیات ناخوشاید  فرزند خود از جمله تمسخر همسالان کودک شوند.

    در بیشتر مواقع ریشه ی گوشه گیری به خانواده کودک و تجربیات کودکی برمی گردد.

    منبع  :ستاره ایرانیان-درمان گوشه گیری

     

    Mahsa
    پنجشنبه 18 ارديبهشت 1399 - 20:09
    بازدید : 370

    عوارض نوروفیدبک و بایوفیدبک : هر روش درمانی بسته به میزان و کیفیت دخالتی که در بدن انسان شکل می دهد.

    میزانی از عوارض جانبی را به همراه خواهد داشت. نکته ای که در اینجا حائز اهمیت فوق العاده می باشد.

    توجه به این است که نسبت برد و باخت در روش درمانی مزبور قابل قبول باشد. هر چه روش های درمانی تهاجمی تر باشند.

    و میزان دخالت آنها در عملکرد طبیعی بدن بیشتر باشد، عوارض بیشتری را در پی خواهند داشت.

    برای مثال اعمال جراحی که با برداشتن قسمتی از اعضای بدن همراه هستند.

    عوارض بیشتری به همراه دارند. البته این قاعده کلی است و استثنائات از دایره شمول آن خارج هستند.
    در مورد نورو فیدبک و بایو فیدبک چنانچه از نام این روش درمانی نیز برمی آید.
    حداقل دخالت فیزیکی و شیمیایی در فرایند زیستی بدن اعمال می شود.
    عوارض نوروفیدبک و بایوفیدبک 
    در واقع در این روش تغییری در فرایند زیستی بدن اعمال نمی شود .

    و تنها با استفاده از سنسورها و نمایشگر، امواج مغزی شخص مورد بازشناسی قرار می گیرند.

    و تفاوت آنها با حالت استاندارد یا معیار مشخص می شود.

    در ادامه با توجه به نوع اختلالات که توسط متخصص مربوط تشخیص داده می شود.

    آموزش های لازم برای غلبه بر این اختلالات و درمان یا اصلاح آنها به شخص داده می شود.
    در واقع بیو فیدبک و نوروفیدبک به مانند دستگاه فشارخون یا تب سنج عمل می کنند .
    که میزان انحراف عضوی از بدن از شرایط استاندارد را نشان می دهند .
    و تقریبا هیچ دخل و تصرف فیزیکی و شیمیایی در بدن ایجاد نمی کنند.

    بلکه تنها تغییرات امواج مغزی را نشان می دهند که این تغییرات می تواند.

    ریشه های متفاوت فیزیکی، شیمیایی و حتی روانی داشته باشند.

    عوارض جانبی روش های درمانی
    نکته قابل توجه دیگر در زمینه عوارض جانبی روش های درمانی این است .

    که به طور کلی هر چه روش درمانی سریعتر جواب دهد عوارض جانبی بیشتری به همراه خواهد داشت.

    چرا که تغییرات گسترده ای را به صورت یکجا بر فرایند زیستی بدن انسان وارد می کند.

    برای درک این مطلب شیمی درمانی را با مصرف آنتی بیوتیک ها مقایسه کنید.

    مثال ذکر شده نه برای نفی استفاده از روش های درمانی نام برده آمد.

    بلکه صرفا جهت نزدیک شدن مفهوم به ذهن خواننده ارائه شد.

    تحقیقات گسترده ای در باب عوارض جانبی روش درمانی نوروفیدبک صورت گرفته است.
    نتایج به دست آمده از این تحقیقات عارضه جانبی جدی و خطرناکی را برای این روش درمانی نشان نداده است.
    البته اختلالاتی نظیر اضطراب شدید، بی خوابی، تهوع و درد در ناحیه سر به صورت خفیف در برخی موارد گزارش شده است .
    که شیوع آن در بین درمان شوندگان کمتر از 5 درصد بوده است.
    در بسیاری از موارد این عوارض نیز پس از تکمیل دوره درمان و قطع درمان بهبود یافته اند.
    روش درمانی نوروفیدبک
    چنان چه ذکر شد، در این روش درمانی، سنسورها و نمایشگر تنها به بازشناسی مشکل کمک می کنند.

    منبع  :ستاره ایرانیان-عوارض نوروفیدبک و بایوفیدبک 

    Mahsa
    سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 - 13:57
    بازدید : 445
    هزینه نوروفیدبک در کشورهای مختلف و ایران و تعداد جلسات نوروفیدبک در این متن آورده شده است.
     
    اگر سوال و نظری دارید با بنده در بخش کامنتها مطرح نمایید.
     
    هزینه نوروفیدبک در ایران
    تعرفه و قیمت مشخصی برای نوروفیدبک تعیین نشده است. با این حال مرکز ستاره ایرانیان به منظور تکریم حقوق شما عزیزان هزینه های حداقلی را در نظر گرفته است.
     
    عنوان خدمات قیمت
    نوروفیدبک تک جلسه ای 96000
    پکیج نوروفیدبک (10جلسه ای – استاندارد) 720000
    TDCs تک جلسه ای 40000
    نوروفیدبک پکیج ( 10 جلسه ای ) + TDCs پکیج (10جلسه ای) 1020222
    TDCs پکیج 10 جلسه ای 300000
    در صورتی که از کد زیر استفاده کنید می توانید از تخفیف 10درصدی سایت مرکز مشاروه ستاره ایرانیان بهره ببرید. کافیست این کد را در اولین جلسه ثبت نام اعلام کنید. MMSI72
     
    هزینه نوروفیدبک در خارج از کشور
    بر اساس گزارش سایت خبرهای پزشکی Medical News Today هزینه نوروفیدبک در سال 2017 حدود 2200 دلار +250 دلار خدمات جانبی برای 30 جلسه 40 دقیقه ای می باشد. که این میزان معادل 280000000 ریال در سال 1389 است.
     
    منبع:Medical News Today
    تعداد جلسات نوروفیدبک
    تعداد جلسات نوروفیدبک به نظر درمانگر و نوع اختلال بستگی دارد.
     
    حداقل 10 جلسه برای بهبود در نظر گرفته می شود.
     
    دکتر ربینر 20 تا 40 جلسه را برای درمان اختلال بیش فعالی و کمبود توجه پیشنهاد کرده است.
     
    منبع: David Rabiner, Ph.D., and Ed Hamlin, Ph.D., are members of the ADDitude ADHD Medical Review Panel.
    مرکز توسعه نوروساینس آمریکا بهترین میزان انجام نوروفیدبک را هفته ای دو تا سه بار بیان کرده است.
     
    بر اساس نظر موسسه پژوهش های نوروفیدبک ویرجینیا آمریکا 15 جلسه برای درمان و بهبود افراد معمولی، و 20 تا 40 جلسه برای اختلالات و درمان های خاص استفاده می شود و باید بر اساس بهبود بیمار تشخیص داده شود.
     
    BiofeedbackWorks
    برخی کاربردهای درمان نوروفیدبک
    بیش فعالی کمبود توجه
    صرع
    افسردگی
    سندرم تورت (نوعی تیک)
    وزوز گوش
    اختلالات خواب
    درد مزمن، سردردهای تشنجی و میگرنی
    شب ادراری و ناخن جوی
    دندان قروچه
    اختلالات گفتار و زبان
    مسایل جنسی مانند پرکاری، کم کاری میل جنسی، خودارضایی
    اختلالات مربوط به سوء استفاده مواد
    استرس پس از سانحه
    سازماندهی، بازداری پاسخ، نظم، توانایی حل مسئله
    ارتقاء یادگیری( املا،ریاضی، انشاء، انگلیسی)
    کاربرد نوروفیدبک در ارتقای عملکرد فردی
    بهبود عملکرد تحصیلی دانش آموزان
    افزایش تمرکز و توجه و حافظه
    مدیریت استرس و هیجانات
    ارتقای عملکرد مغز
    افزایش توانایی یادگیری و سرعت عملکرد مغز
    تقویت ارتباط نیمکره های مغزی
    بهبود کیفیت خواب
    تقویت ابعاد مختلف هوش
    افزایش حافظه
    آیا نوروفیدبک تحت پوشش بیمه درمانی است؟
    خیر. خدمات روانشناسی شامل بیمه تامین اجتماعی و خدمات اجتماعی نمی شود ولی برخی بیمه های تکمیلی آن را پوشش می دهند. نورفیدبک یا اصطلاحا کار درمانی فیزیکی در تمامی بیمه نامه های شرکت های مختلفاز سقف آزمایشات قابل پرداخت بوده ولی بهتر است قراردادخود را با بیمه بررسی کنید.
    منبع  : ستاره ایرانیان-هزینه نوروفیدبک و تعداد جلسات آن – قیمت نوروفیدبک در ایران
     
    Mahsa
    دوشنبه 15 ارديبهشت 1399 - 17:25
    بازدید : 419

    جایگزین موبایل برای کودکان با بازی های مناسب و درمان اعتیاد به موبایل در کودکان – 4 دقیقه زمان مطالعه این مطلب است.

    گرایش به بازی های ویدئویی در دنیای امروز بر اساس یک سری دلیل واضح است:

    بازی ها سرگرمی هستند و نیازمند عملکرد سریع، هم چنین چالش برانگیز هستند.

    کودکان و نوجوانان زمان زیادی را به بازی با گوشی یا کنسول ها اختصاص می دهند، در حالیکه می توانند این زمان را به بودن در کنار خانواده، ورزش کردن و یادگیری مهارت های مختلف اختصاص دهند.

    جایگزین موبایل برای کودکان و درمان اعتیاد کودک
    زمانی که کودکان تنها از طریق بازی های کامپیوتری و موبایل سرگرم می شوند، تمایل آنها برای سرگرم شدن مداوم با این قبیل بازی ها افزایش می یابد، که در نتیجه باعث کاهش فراخنای توجه آنها شده و به مهارت شنیداری آنها آسیب می زند.

    عوارض اعتیاد به موبایل در کودک
    با وجود اینکه مطالعات نشان داده اند بازی کردن بیش از حد با موبایل و کامپیوتر با اختلالاتی مثل افسردگی، اضطراب و فوبیای اجتماعی در ارتباط است، با یک حساب کتاب ساده نیز می توان نتیجه گرفت اعتیاد به اینگونه بازی ها سلامت روانی را به خطر می اندازد.

    هدف والدین خسته از این وضعیت نباید حذف دسترسی کودکان به این بازی ها باشد.

    بلکه باید به آنها کمک کنند بین زمانی که صرف این بازی ها می کنند.

    دیگر بازی ها مثل بازی های خلاقانه، تجربه و گردش در طبیعت، فعالیت های فیزیکی و یادگیری تعادل ایجاد کنند.

    جایگزین موبایل برای کودکان و درمان اعتیاد کودک

    چگونه بچه را از گوشی دور کنیم ؟
    7 جایگزین موبایل برای کودکان ، درمان اعتیاد به موبایل در کودکان و چگونه بچه را از گوشی دور کنیم، پاسخ داده شده است.

    عجیب است که بسیاری از مقالات در مورد بازی های موبایل، روش هایی مثل برداشتن کامپیوتر از اتاق کودک، گرفتن موبایل، نرم افزارهای محدودیت دسترسی یا از برق کشیدن کامپیوتر را پیشنهاد می دهند.

    این روش ها نیازمند مواجهه مستقیم هستند، و این پیام را می رسانند که کودک فاقد خود کنترلی است.

    از برق کشیدن کامپیوتر تنها کودک را عصبی می کند، یا اینکه باعث می شود به خانه دوستش برود و یا یواشکی بازی کند.

    همکاری و احترام باید اولین انتخاب ها باشند.
    بهترین راه اینست که پیامدهای استفاده زیاد از این بازی ها و وابستگی به آنها را شرح دهید، تا به آنها انگیزه دهید توازن لازم را ایجاد کنند.

    در این مقاله برخی پیشنهادات و راهبردها برای حل این مسئله آمده اند.

    جایگزین موبایل برای کودکان اعتیاد به موبایل در کودکان

    گاهی با کودک خود بازی کامپیوتری کنید.
    به کودک اجازه دهید یکی از بازی های مورد علاقه خود را به شما آموزش دهد و با هم بازی کنید. ممکن است بازی را آموزنده، چالش برانگیز یا دلخراش ببینید.

    در هر حالتی، شما به کودک خود نشان می دهید که ذهن بازی دارید و دوست دارید چیزهای جدید را تجربه کنید.

    در عین حال، این کاری است که کمک می کند کودک را از بازی کردن زیاد دور کنید.

    زمانی که شما هم با کودک تجربه می کنید بهتر به توصیه های شما گوش  فرا می دهد و احساس می کند که او را درک می کنید.

    منبع  : کودک و نوجوان-جایگزین موبایل برای کودکان

     

    Mahsa
    دوشنبه 15 ارديبهشت 1399 - 14:48
    بازدید : 405

    فوبیا چیست و انواع فوبیا شامل چه مواردی است؟ راه تشخیص ترس و هراس چیست؟

    آیا شما به حدی از عنکبوت می ترسید که با دیدن یک اسباب بازی یا عروسک پلاستیکی با شکل و ظاهر عنکبوت نیز احساس انزجار کرده یا جیغ می کشید؟

    فوبیا چیست ؟
    روانشناسان به چنین ترس های بیش از حد شدید و پایدار که باعث اختلال در زندگی فرد می گردد، فوبیا می گویند.

    تقریبا همه ی مردم نسبت به یک یا چند چیز ( مثلا ارتفاع، سوسک و…) احساس ترس و وحشت دارند،

    اما تمایز اساسی بین این ترس ها با فوبیا در شدت، مدت (حداقل ۶ ماه)، و اختلالی است که در زندگی روزمره ایجاد می کند.

    یکی دیگر از ویژگی های فوبیا غیرمنطقی بودن آن است.
    همه ی ما ترس های شدید و مداومی نسبت به زمین لرزه یا قاتلان زنجیره ای داریم، که البته در مقابل خطری که ایجاد می کنند، کاملا منطقی است.

    همچنین فرد مبتلا به فوبیا از غیر منطقی بودن ترس خود آگاه است و می داند خطر واقعی که از آن می ترسد تناسب چندانی با موقعیت فوبیک ندارد.

    در عین حال با وجود آگاهی و اشرافی که فرد نسبت به غیرمنطقی بودن ترس خود دارد،

    این شرایط از کنترل ارادی اش خارج بوده و همواره در حال فرار یا اجتناب از محرک ترس آور می باشد.

    این افراد همچنین نسبت به موضوع فوبیک از یک اشتغال خاطر ذهنی نیز رنج می برند.

    سایر نشانه های فوبیا می توان به موارد زیر اشاره نمود:
    اضطراب شدید،
    تپش قلب،
    حالت تهوع،
    تعریق
    لرزش.
    در ادامه به انواع فوبیا اشاره می شود.

    PHOBIA
    اختلال اضطرابی و روشهای درمان فوبیا- دکتر سارا نامجو
    0 دیدگاه/می 22, 2019
    ادامه مطلب ...
    انواع فوبیا
    انواع فوبیا به تشریح و طبقه بندی آورده شده است.

    فوبیا حیوانات
    فوبیا حیوانات از رایج ترین نوع فوبیا می باشد که شامل:

    ۱_ فوبیای سوسک
    ترس از سوسک یا آراکنوفوبیا به ترس شدید و مداوم از سوسک یا حتی تصور ذهنی آن گفته می شود.

    جالب است بدانید که این نوع فوبیا ( فوبیا سوسک حمام) در کشورهای آسیایی از جمله ایران از شیوع بالاتری برخوردار است.

    ۲_ فوبیا گربه
    آیلروفوبیا یا ترس از گربه به اضطراب شدید در مواجهه با گربه گفته می شود که با تنفر از گربه متفاوت بوده و فرد از نشانه های اضطرابی در مواجهه با گربه رنج می برد.

    ۳_ فوبیا سگ
    سگ هراسی یا سینوفوبیا به ترس شدید، مداوم و غیر منطقی از سگ گفته می شود که از شیوع بالایی نیز در رده ی فوبیا حیوانات برخوردار هستند.

    منبع  :مرکز مشاوره و روانشناسی مشاورانه- انواع فوبیا

     

    Mahsa
    شنبه 13 ارديبهشت 1399 - 15:55
    بازدید : 353

    مشاوره تحصیلی یک راه مناسب به منظور هدف گذاری و پیشرفت درسی در سنین کودکی، نوجوانی و جوانی می باشد.

    در بخش مشاور تحصیلی مقالات و مراکز برتر مشاوره درسی قرار داده شده است.

    مشاوره تحصیلی شامل:
    چگونگی مدرسه رفتن کودک
    افزایش انگیزه درس خوانی
    روش های صحیح مطالعه
    روشهای تست زنی
    روشهای درک مطلب
    تکنیک های یادگیری مفهومی ریاضی و فیزیک
    روشهای مطالعه دروس نظری
    روشهای مطاعه صحیح دروس پزشکی
    روش صحیح برنامه ریزی درسی
    کاهش استرس امتحان
    برنامه ریزی درسی
    روش مطالعه در کارشناسی ارشد
    نحوه قبولی در دکتری تخصصی
    روش نگارش پایان نامه و مقالات داخلی و خارجی

    منبع  :کانون مشاوران ایران- مشاوره تحصیلی

     

    Mahsa
    جمعه 12 ارديبهشت 1399 - 23:28
    بازدید : 403

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 1005
    تعداد کل نظرات : 4

    خبرنامه